Esbjerg Tri & Multisports mission og vision


Esbjerg Tri & Multisport (ETOM) er en triatlonklub med plads til både bredden og eliten. Gennem kvalitetstræning med uddannede trænere sikrer klubben et højt træningsniveau, som både har fokus på mængde, kvalitet, teknik og sikkerhed. Hver uge tilbydes fællestræninger i både svømning, cykling og løb. ETOM er medlem af Triatlon Danmark og dermed også European Triathlon Union (ETU) og International Triathlon Union (ITU).

I ETOM har vi et godt socialt miljø blandt medlemmerne og deltagelse i klubbens sociale aktiviteter vægtes højt. Der er både sociale aktiviteter i og udenfor træningen. ETOM’s medlemmer har ligeledes tradition for, at stille op til diverse stævner sammen, men egne mål er naturligvis den hyppigste deltagelsesform ved stævner. Man kan altid kende ETOM’s medlemmer på den iøjefaldende blå klubtrøje, som naturligvis bæres til konkurrencer.

Grundlæggende er ETOM’s mål at klubben og træningen er til for klubbens medlemmer, og derfor tilstræbes det at tilrettelægge træning og øvrige aktiviteter så det skaber mest værdi for medlemmerne.

Af klubbens formålsparagraf i vedtægterne fremgår det ligeledes, at klubbens formål er at:
  • Idrætsudøvere med lyst til at dyrke organiseret multisport kan gøre dette i en attraktiv forening i den sydvestjyske region
  • Fremme kendskabet til og udøvelsen af triatlon, duatlon, aquatlon, multisport, adventure og beslægtede sportsgrene, for alle - herunder også børn og unge under 25 år - ved at sikre de bedste muligheder for at dyrke idræt og socialt samvær med ligesindede i fritiden
  • Give alle medlemmer optimale muligheder for at dyrke multisport på et individuelt niveau
  • Styrke kammeratskabet og det sociale fællesskab gennem medlemsarrangementer på tværs af alder og sportsligt niveau                                                     

Esbjerg Tri & Multisports vision

 
ETOM' vison er at udvide det nuværende antal klubmedlemmer for løbende at videreudvikle på træningsmiljøet - både med hensyn til kvalitet og brede. Vi ønsker at sikre optimale udfordringer på alle niveauer.

ETOM ønsker at opretholde et dopingfrit træningsmiljø.Sponsorer