Esbjerg Tri & Multisports mission og vison 

 
Esbjerg Tri & Multisports misson

Esbjerg Tri & Multisport (ETOM) er en triatlonklub med plads til både bredden og eliten. Gennem kvalitetstræning med uddannede trænere sikrer klubben et højt træningsniveau, som både har fokus på mængde, kvalitet, teknik og sikkerhed. Hver uge tilbydes flere fællestræninger i både svømning, cykling og løb. Derudover afholdes der forskellige informationsaftener for klubbens medlemmer, eksempelvis informationsaften med fokus på kostoptimering og timing, såvel som det kan være med fokus på løbeteknik og løbeøkonomi.

ETOM er medlem af Dansk Triatlon Forbund og dermed også European Triathlon Union (ETU) og International Triathlon Union (ITU).
 
I ETOM er der et godt socialt miljø blandt medlemmerne og deltagelse i klubbens sociale aktiviteter vægtes højt. Der er både sociale aktiviteter i og udenfor træningen. ETOM’s medlemmer har ligeledes tradition for, at stille op til diverse stævner sammen, men egne mål er naturligvis den hyppigste deltagelsesform ved stævner. Man kan altid kende ETOM’s medlemmer på den iøjefaldende blå klubtrøje, som naturligvis bæres til konkurrencer.

ETOM’s Buddyordning er et tilbud til nye medlemmer i klubben. Som nyt medlem bliver du tilknyttet et erfarent klubmedlem, indtil du er inde i miljøet. Det gør det lidt lettere at være ny i ETOM. Du introduceres til de forskellige træningstilbud, såvel som du kan få svar på diverse tvivlsspørgsmål, du nu engang måtte have som ny i klubben og/eller sporten.

Grundlæggende er ETOM’s tænkning at klubben og træningen er til for klubbens medlemmer, og derfor tilstræbes det at tilrettelægge træning og øvrige aktiviteter så det skaber mest værdi for medlemmerne.

Af klubbens formålsparagraf i vedtægterne fremgår det ligeledes, at klubbens formål er at:
 
  • Idrætsudøvere med lyst til at dyrke organiseret multisport kan gøre dette i en attraktiv forening i den sydvestjyske region.
  • Fremme kendskabet til og udøvelsen af triatlon, duatlon, aquatlon, multisport, adventure og beslægtede sportsgrene, for alle - herunder også børn og unge under 25 år - ved at sikre de bedste muligheder for at dyrke idræt og socialt samvær med ligesindede i fritiden.
  • Give alle medlemmer optimale muligheder for at dyrke multisport på et individuelt niveau.
  • Styrke kammeratskabet og det sociale fællesskab gennem medlemsarrangementer på tværs af alder og sportsligt niveau.
 
Esbjerg Tri & Multisports vision

ETOM' vison er at udvide det nuværende antal klubmedlemmer (ca. 100) for løbende at videreudvikle på træningsmiljøet - både med hensyn til kvalitet og brede. Vi ønsker at sikre optimale udfordringer på alle niveauer.
 
ETOM ønsker på sigt at skabe en eliteafdeling, som kan begå sig både på den nationale og internationale scene samt at 
udvikle og etablere en børne- og ungdomsafdeling, som skal fremme den organiserede triatlonsport både i Esbjerg men også i Danmark.
 
ETOM ønsker at opretholde et dopingfrit træningsmiljø.Sponsorer